VvE-Nieuws.nl

VvE NieuwsVvE-Nieuws.nl is een groep op LinkedIn met meer dan 1.200 leden. Die leden delen hun eigen VvE nieuws met elkaar, of nieuws dat zij in de diverse media hebben gezien.

De meest interessante of best gelezen artikelen worden periodiek via een mailing met de leden gedeeld. Daar kan uw nieuwsitem ook tussen staan.

Altijd alle VvE nieuws als eerste

Leden van de VvE Nieuws groep zijn altijd als eerste op de hoogte van het nieuws over VvE’s. In de groep wordt natuurlijk niet alleen nieuws gedeeld dat op de websites van VvE Media B.V. te vinden is, maar is alle nieuws en zijn alle artikelen welkom. U bepaalt samen met de leden welk nieuws te lezen is. De nieuwsartikelen worden door de redactie van VvE Nieuws wel eerst aan een strenge keuring onderworpen, zodat geen dubbele items worden gedeeld, en het nieuws ook echt ‘nieuws’ blijft.

Lid worden van VvE Nieuws

Klik hier – of op het logo – om de groep te bezoeken en om zelf ook lid te worden van VvE Nieuws. Wilt u weten hoe u uw bedrijf via VvE Nieuws onder de aandacht van duizenden VvE’s kunt brengen? Neem dan contact op.

VvE Nieuws